غذای ارگانیک برای آب و هوا بدتر است ؟

به دلیل مساحت بیشتر زمینهای مورد نیاز ، غذای کشاورزی ارگانیک نسبت به غذاهای کشاورزی معمولی تأثیر اقلیمی بیشتری دارد. این یافته یک مطالعه جدید بین المللی است که شامل دانشگاه فناوری چالمرز ، سوئد ، در مجله Nature منتشر شده است.

محققان روش جدیدی را برای ارزیابی تأثیر آب و هوا ناشی از کاربری اراضی تهیه کردند و از این ، به همراه سایر روشها ، برای مقایسه تولید مواد غذایی ارگانیک و معمولی استفاده کردند. نتایج نشان می دهد که مواد غذایی آلی می تواند منجر به انتشار بسیار بیشتر شود.

“مطالعه ما نشان می دهد که نخودهای ارگانیک ، که در سوئد کشیده شده اند ، حدود 50٪ تأثیر آب و هوا از نخود فرنگی معمولی دارند. برای بعضی از مواد غذایی تفاوت بزرگتری وجود دارد – به عنوان مثال ، با گندم ارگانیک سوئدی ، اختلاف اختلاف نزدیکتر است. 70 درصد “، می گوید: استفان ویرسنیوس ، استاد دانشیار از چالمرز ، و یکی از مسئولان این مطالعه است.

دلیل اینکه غذای ارگانیک برای آب و هوا بسیار بدتر است این است که بازده در هکتار بسیار کمتر است ، در درجه اول به دلیل اینکه کودهای کود استفاده نمی شود. بنابراین برای تولید همان مقدار مواد غذایی ارگانیک ، به یک منطقه بسیار بزرگتر نیاز دارید.

جنبه اساسی مطالعه جدید این نتیجه است که این تفاوت در کاربری اراضی منجر به مواد غذایی آلی می شود که تأثیر اقلیمی بسیار بزرگتری را در پی دارد.

استفان ویرسنیوس توضیح می دهد: “استفاده بیشتر از زمین در کشاورزی ارگانیک به طور غیر مستقیم منجر به انتشار بیشتر دی اکسید کربن به لطف جنگل زدایی می شود.” “تولید مواد غذایی جهان توسط تجارت بین المللی اداره می شود ، بنابراین ما چگونه در سوئد کشاورزی می کنیم از جنگل زدایی در مناطق استوایی تأثیر می گذارد. اگر از زمین بیشتری برای همان مقدار غذا استفاده کنیم ، ما به طور غیر مستقیم در جنگل زدایی بزرگتر در سایر نقاط جهان کمک می کنیم.”

استفان ویرسنیوس ادعا می کند که حتی گوشت و محصولات لبنی ارگانیک – از نظر آب و هوایی – از معادل های تولید شده معمولی آنها بدتر هستند.

وی ادامه داد: “از آنجا که گوشت و تولید شیر ارگانیک از ذخایر ارگانیک استفاده می کند ، از تولید معمولی نیز به زمین بیشتری احتیاج دارد. این بدان معناست که این یافته ها در مورد گندم و نخود فرنگی ارگانیک در اصل در مورد گوشت و محصولات شیر ​​نیز صدق می کند. گوشت و شیر ، با این حال ، و هیچ نمونه مشخصی از این مقاله در مقاله وجود ندارد. “

متریک جدید: هزینه فرصت کربن

محققان برای ارزیابی تأثیر استفاده بیشتر از اراضی از افزایش انتشار دی اکسید کربن ناشی از جنگل زدایی ، از یک متریک جدید استفاده کرده اند که آنها را “هزینه فرصت کربن” می نامند. این متریک میزان کربن موجود در جنگل ها را در نظر می گیرد و در نتیجه به عنوان اثر دی اکسید کربن به عنوان اثر جنگل زدایی آزاد می شود. این مطالعه از اولین کسانی است که در جهان از این متریک استفاده کرده است.

استفان ویرسنیوس می گوید: “این واقعیت که استفاده بیشتر از زمین منجر به تأثیر بیشتر آب و هوا می شود ، اغلب در مقایسه های قبلی بین مواد غذایی ارگانیک و معمولی مورد توجه قرار نگرفته است.” “این یک نظارت بزرگ است ، زیرا ، همانطور که مطالعه ما نشان می دهد ، این اثر می تواند چندین برابر بزرگتر از اثرات گازهای گلخانه ای باشد ، که به طور معمول درج می شوند. این نیز جدی است زیرا امروز در سوئد ، سیاستمدارانی داریم که هدف آنها افزایش تولید است. اگر این هدف عملی شود ، احتمالاً تأثیر آب و هوا از تولید مواد غذایی سوئد بسیار زیاد خواهد شد. “

بنابراین چرا مطالعات قبلی استفاده از زمین و ارتباط آن با انتشار دی اکسید کربن را در نظر نگرفته است؟

استفان می گوید: “مطمئناً دلایل بسیاری وجود دارد. فکر می کنم توضیح مهم صرفاً فقدان روش های خوب و به راحتی قابل استفاده برای اندازه گیری اثر است. روش جدید اندازه گیری ما به ما امکان می دهد تا با سهولت نسبی ، مقایسه های گسترده ای با محیط زیست انجام دهیم.” ویرسنیوس

نتایج این تحقیق در مقاله “ارزیابی کارایی تغییرات کاربری اراضی برای کاهش تغییرات آب و هوا” در ژورنال Nature منتشر شده است. این مقاله توسط تیموتی جستجوگر ، دانشگاه پرینستون ، استفان ویرسنیوس ، دانشگاه صنعتی چالمرز ، تیم برینگر ، هومبولت Universität zu برلین و پاتریس دوماس به کار رفته است.

اطلاعات بیشتر در مورد: دیدگاه مصرف کننده

استفان ویرسنیوس خاطرنشان کرد که این یافته ها به این معنی نیست که مصرف کنندگان وجدان به سادگی باید به خرید مواد غذایی غیر ارگانیک روی آورند. وی می گوید: “نوع غذا اغلب بسیار مهم است. به عنوان مثال ، خوردن لوبیا ارگانیک یا مرغ ارگانیک از نظر آب و هوا بسیار بهتر از خوردن گوشت گاو معمولی است.” وی ادامه می دهد: “مواد غذایی ارگانیک در مقایسه با مواد غذایی تولید شده با روش های معمولی دارای چندین مزیت است.” “به عنوان مثال ، برای رفاه حیوانات مزرعه بهتر است. اما وقتی صحبت از تأثیر آب و هوا می شود ، مطالعه ما نشان می دهد که مواد غذایی ارگانیک به طور کلی جایگزین بسیار بدتری هستند.”

برای مصرف کنندگان که می خواهند در جنبه های مثبت تولید مواد غذایی ارگانیک سهم داشته باشند ، بدون افزایش تأثیر آب و هوا ، یک روش مؤثر این است که به جای آن بر تأثیرات مختلف انواع مختلف گوشت و سبزیجات در رژیم غذایی خود تمرکز کنیم. جایگزینی گوشت گاو و گوسفند و همچنین پنیرهای سخت با پروتئین های گیاهی مانند لوبیا بیشترین تأثیر را دارد. گوشت خوک ، مرغ ،


منبع

5/5 - (1 امتیاز)
قبلی
خرید برنج ارگانیک
بعد
واقعا محصولات ارگانیک وجود دارد ؟

نظرتان را بنویسید

X